Uw-kapster

Wie ben ik

Mijn naam is Angela en ik zit al 14 jaar in het kappersvak. Tijdens en vooral na mijn kappersopleiding, heb ik mij weten te ontplooien tot een enthousiaste
kapster die altijd opzoek is naar de laatste trends op het gebied van haarmode. Door de veelzijdigheid van mijn vak, is knippen mijn passie geworden en dat zie je terug in mijn creaties.
Je thuis laten knippen: lekker flexibel en voordelig!
Ik heb een eigen salon aan huis, ook hier bent u welkom.

Dat geldt ook voor mijn klanten. 
Vaak knip ik tijdens een afspraak meerdere gezinsleden en/of vrienden. Gewoon bij u thuis, lekker gemakkelijk, want je hoeft de deur niet uit! Daarbij bent u ook voordeliger uit! En, uiteraard krijgt u dezelfde service en aandacht die u gewend bent bij mij in de salon! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Angela